Etsi

Uranlinnassa voit harrastaa kalastusta monipuolisesti. Kesällä onkimalla tai virvelillä! Kalastus on rentouttavaa ja samalla näkee upeaa suomalaista järvimaisemaa. Urajärvi on Etelä-Suomen puhtaimpia järviä jossa on suomalaista peruskalaa ahventa, särkeä, haukea, siikaa yms. Myös rapuja on runsaasti.

Olemme hankkineet sinulle luvat valmiiksi sinulla tulee olla ainoastaan yleinen kalastuslupa jonka voit tilata netistä. Mato onginta ei vaadi lupaa. Meillä on varattuna teille myös 2 venettä joihin saatavana myös perämoottori jos harrastaa uistelu kalastusta. Lisäksi meillä on katiskoita. Talvella voi harrastaa pilkkimistä tai iskukoukuilla kalastusta.

Jos haluat isoille vesille kalaan Päijänne isoine selkineen tarjoaa sinulle opastettua kalastusta ja lähes takuuvarman saaliin. Tutustu oheisiin kalastussivuihin ja sovi elämäsi kalastusretki isolla tai pienellä porukalla.

Kalastuspaketit

Tässä on Uranlinnan upea kalastustarjous!

Kesä:

Venekalastusretket Päijänteellä tai Ruotsalaisella.

Osanottajien määrä 6-10 hlö.

 

Vaihtoehto 1.

Kalastusretki lähtee Vähä-Äiniön lahdelta. Retki tehdään Kalastuslautalla johon koko ryhmä mahtuu samanaikaisesti. Kalastusmuotoina heittokalastus ja vetouistelu, kohde kaloina hauki, ahven ja kuha

Retken kesto 3-6 tuntia

Retki sisältää: Sertifiodun kalastusoppaan palveluineen, Kaikki tarvittavat kalastusvälineet, kelluntapukineet, kalastusluvat sekä pientä purtavaa ja kahvit. Lisämaksusta esimerkiksi ravintola lounas kalastuksen puolivälissä.

Hinta: 90 Eur / hlö sis.alv. Mini laskutus 6 hlö.

 

Vaihtoehto 2.

Kalastusretken lähtöpaikka sopimuksen mukaan. Retki ajetaan pienemmillä veneillä, jota kutakin ohjaa ammattitaitoinen kalastusopas. Tarvittavien veneiden määrä 2-3 riippuen osallistuja määrästä.

Pääsääntönä on että maksimissaan 4 kalastajaa/ vene. Kalastusmuotoina heittokalastus tai vetouistelu kohde kaloina hauki, ahven ja kuha

Retken kesto jo sisältö sama kuin aikaisemmassa. Lisämaksusta luontoruokailu.

Hinta: 120 Eur/hlö sis.alv. Minimi laskutus 8 hlö.

Mikäli retkelle lähtijöitä on maksimissaan 4 hlö, retki toteutetaan yhden veneen ja oppaan toimin.

Hinta 1 veneen reissulle 110 Eur/hlö sis. alv. minimi laskutus 3 hlö.

Hinnat useiden veneiden reissuille viitteellisiä, lopullinen hinta selviää henkilömäärän ja tarvittavan venekapasiteetin varmistuttua.


Varausehdot ovat seuraavat:

Mikäli peruutus tapahtuu 14-20 vrk ennen tilaisuutta, veloitetaan 25%.

5-14 vrk ennen tilaisuutta, veloitetaan 50%.

mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 5 vrk ennen tilaisuutta, peritään 100% hinta.


www.kalaretket.fi

www.kalapaikka.net (kalastusluvat ym.)

www.ekpk.fi ( Urajärven kalastusohje)